House on golf club - Евразийская Премия
logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

House on golf club

The house is located on a plot of land with a complex terrain. To preserve the natural landscape, the architecture of the house forms terraces with different functional purposes. The house consists of 3 levels: two levels above the ground and a basement level.

The basement level accommodates 2 functional areas: technical and amenity rooms including a garage for 2 vehicles, a switchboard room, a boiler room, pool water treatment facility and a SPA area including a relaxation room, pool area, sauna, hammam, showers and a bathroom. From the SPA area there is a separate exit to the garden.

The ground floor is divided into the living and private areas. The living space is comprised of a living room combined with a kitchen, dining area and access to the terrace and the garden. The staircase leading to the first floor is located within the second-level space. The private area consists of two guest rooms, each with a personal bathroom and a separate exit to the garden.

 

The ground floor and the basement are connected via the elevator hall. The ground floor also accommodates a convertible barbecue area, which, thanks to the sliding translucent doors, is used as an open pavilion in the warm season and is transformed into a heated room during the cold season.

The second floor is a privat area which accommodates the master bedroom with a dressing room and a bathroom and children’s room with its own bathroom. All rooms have access to the outdoor terrace.

Exterior finish of the house: Ventilated facade system with large-format fiber cement panels finishing and planking of solid basralocus.

AWARDEE

AUTHORS

Poroshin Maxim

OBJECT LOCATION

Pine Creek Golf Resort, Russia

Категория:

PRIVATE HOUSE, PROFESSIONAL COMPETITION, Season 2019/20, Победители